ФОРУМ про охоту в Украине

ФОРУМ про охоту в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 15:32:01
Страницы:  1  

Виготовлення круглої стільниці для кухні

АвторСообщение

alinka.malinka

Секретный агент

Статистика:

Здрастуйте! Планую виготовити круглу стільницю для кухні з дерев'яного масиву. Підкажіть, як мені вирахувати, скільки матеріалу мені потрібно замовити? І як потім правильно розрахувати вартість роботи, якщо я планую знайти майстра?

Сообщение # 1 14.11.25 - 07:15:56
RE: Виготовлення круглої стільниці для кухні

fiska

Секретный агент

Статистика:

Щоб дізнатися площу матеріалу, тобі знадобиться радіус майбутньої стільниці. Площа круга обчислюється за формулою S = πR². Отримане значення і буде необхідною кількістю «квадратів» масиву. Не забудь додати запас на обробку країв та можливі помилки. Вартість роботи майстра часто залежить саме від площі та складності форми.

Сообщение # 2 14.11.25 - 07:46:59

Sozonta

Секретный агент

Статистика:

Я робив собі подібну стільницю років два тому. Так, основний розрахунок – це площа, без цього нікуда. Замовляв матеріал із запасом 12%, і не пошкодував. Для майстра дійсно головним параметром була площа, але він ще додав за складність роботи з круглою формою. Ось тут є хороші приклади розрахунків, які мені допомогли зрозуміти логіку: https://proremont.tech/ploshha-kruga-yak-vyrahuvaty-formula-pryklady-ta-poyasnennya/. Раджу також одразу обдумати виріз під раковину.

------------------------------------
РАЙ ДЛЯ МОДНИЦ! Приглашаем Вас: шикарные КОРСЕТЫ, мини-платьица, туники, сумки - КОПИИ БРЕНДОВ, обувь.. Ассортимент пополняется. Недорого! (сайт - Адрес в профиле)
Сообщение # 3 14.11.25 - 08:43:03
Re: Продам сачек для ловли живого корма : Предыдущая темаСледующая тема: Автоматические напоминания клиентам
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники