Здрастуйте! Планую виготовити круглу стільницю для кухні з дерев'яного масиву. Підкажіть, як мені вирахувати, скільки матеріалу мені потрібно замовити? І як потім правильно розрахувати вартість роботи, якщо я планую знайти майстра?
Щоб дізнатися площу матеріалу, тобі знадобиться радіус майбутньої стільниці. Площа круга обчислюється за формулою S = πR². Отримане значення і буде необхідною кількістю «квадратів» масиву. Не забудь додати запас на обробку країв та можливі помилки. Вартість роботи майстра часто залежить саме від площі та складності форми.
Я робив собі подібну стільницю років два тому. Так, основний розрахунок – це площа, без цього нікуда. Замовляв матеріал із запасом 12%, і не пошкодував. Для майстра дійсно головним параметром була площа, але він ще додав за складність роботи з круглою формою. Ось тут є хороші приклади розрахунків, які мені допомогли зрозуміти логіку: https://proremont.tech/ploshha-kruga-yak-vyrahuvaty-formula-pryklady-ta-poyasnennya/. Раджу також одразу обдумати виріз під раковину.
------------------------------------ РАЙ ДЛЯ МОДНИЦ! Приглашаем Вас: шикарные КОРСЕТЫ, мини-платьица, туники, сумки - КОПИИ БРЕНДОВ, обувь.. Ассортимент пополняется. Недорого! (сайт - Адрес в профиле)