Ключові аспекти ресторанного дизайну 📚
ФОРУМ про охоту в Украине

ФОРУМ про охоту в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 27.10.2025 - 15:37:07
Страницы:  1  

Ключові аспекти ресторанного дизайну

АвторСообщение

Alesik

Секретный агент

Статистика:

Привіт усім! Зараз розробляю концепцію нового закладу – невеликий ресторан з авторською кухнею. Зіткнувся з дилемою: як створити по-справжньому атмосферне та функціональне пространство, щоб гостям було затишно, а персоналу зручно працювати? Особливо цікавить питання зонування: як гармонійно розділити зал, барну зону та вхідну групу, щоб усе виглядало цілісно?

------------------------------------
В гармонии с собой и окружающим миром...
Сообщение # 1 16.10.25 - 06:25:04
RE: Ключові аспекти ресторанного дизайну

Heavenly Angel

Секретный агент

Статистика:

Добрий день! Це дуже правильне питання. Особисто я завжди започатковую проєкт з аналізу цільової аудиторії та кухневої логистики. Спочатку треба чітко уявити, хто ваш гість, і тоді будувати простір навколо цього образу. Дуже раджу звернути увагу на акустику – багато хто її недооцінює, але саме вона на 50% формує відчуття комфорту. Щодо зонування – діючі норми легко знайти, а от як зробити це елегантно... Краще дивитися на реальні приклади.

Сообщение # 2 16.10.25 - 06:52:07

ДоМиНо

Секретный агент

Статистика:

Цитата:
Добрий день! Це дуже правильне питання. Особисто я завжди започатковую проєкт з аналізу цільової аудиторії та кухневої логистики. Спочатку треба чітко уявити, хто ваш гість, і тоді будувати простір навколо цього образу. Дуже раджу звернути увагу на акустику – багато хто її недооцінює, але саме вона на 50% формує відчуття комфорту. Щодо зонування – діючі норми легко знайти, а от як зробити це елегантно... Краще дивитися на реальні приклади.
Повністю підтримую колегу щодо акустики! Додам зі свого досвіду: найкращі рішення часто народжуються на стику дизайну та операційки. Наприклад, розміщення офіціантських станцій, шлях від кухні до столів, організація вітрин – усе це впливає і на сервіс, і на атмосферу. Коли я відкривав свій перший заклад, мені дуже допоміг детальний аналіз різних підходів до ресторанного дизайну. Ось тут дуже структуровані матеріали, багато практичних кейсів: детальніше. Особливо корисний розділ про створення унікальної атмосфери за допомогою світла та меблів – саме те, що потрібно для авторського проєкту.

Если вдруг вам стало грустно, то подумайте про осьминога. У него и ноги от ушей, и руки из попы, и попа с ушами, и голова в попе… и ничего, не жалуется)))
Сообщение # 3 16.10.25 - 07:15:04
woodstock 28-30 августа Калиновка : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники