ФОРУМ про охоту в Украине

ФОРУМ про охоту в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 22.02.2026 - 07:14:11
Страницы:  1  

Перехід на беззерновий корм

АвторСообщение

k@t

Секретный агент

Статистика:

Друзі, хто годує своїх собак беззерновим кормом? Цікавить досвід переходу з звичайного на безззерновий. Чи є реальна різниця в стані тварини? Ветеринар порадив спробувати через алергію, але я сумніваюсь, чи варто переплачувати.

Сообщение # 1 06.11.25 - 07:44:02
RE: Перехід на беззерновий корм

sunrose

Секретный агент

Статистика:

Я перевела свого спанієля на беззерновий рацион рік тому. Різниця дійсно відчутна - зникла лупа, шерсть стала блискучішою, менше проблем з травленням. Але перехід повинен бути поступовим, тиждень-півтора мінімум. Спочатку змішуйте з старим кормом, поступово збільшуючи пропорцію нового. Спостерігайте за стільцем і загальним станом. Не всім собакам підходить, але спробувати варто.

Сообщение # 2 06.11.25 - 08:12:06

eking

Секретный агент

Статистика:

Цитата:
Я перевела свого спанієля на беззерновий рацион рік тому. Різниця дійсно відчутна - зникла лупа, шерсть стала блискучішою, менше проблем з травленням. Але перехід повинен бути поступовим, тиждень-півтора мінімум. Спочатку змішуйте з старим кормом, поступово збільшуючи пропорцію нового. Спостерігайте за стільцем і загальним станом. Не всім собакам підходить, але спробувати варто.
Повністю підтримую попередній коментар. У мене німецька вівчарка, теж були проблеми з алергією на злаки. Перейшли на https://zoo-expert.com.ua/suhoy-korm-dlya-sobak-vseh-porod-acana-grass-fed-lamb-c-yagnenkom-11-4-kg-a57012-a57012, результат перевищив очікування. Алергічні прояви зникли за місяць, енергії стало більше, навіть зуби стали чистішими. Головне - не економте на якості, дешеві беззернові корми можуть бути з сумнівним складом. Дивіться, щоб м'ясо було на першому місці в складі, а не м'ясне борошно чи субпродукти.

Сообщение # 3 06.11.25 - 08:37:26
Утеплення горища мінватою : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники