ФОРУМ про охоту в Украине

ФОРУМ про охоту в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 16.04.2026 - 10:09:42
Страницы:  1  

Вроцлав - перший раз до нового міста

АвторСообщение

Katrina

Секретный агент

Статистика:

Хочу поїхати до Вроцлава, але не знаю, чи це складна подорож для новачка. Чув, що Вроцлав менш туристичний, ніж Краків, але не менш цікавий. Скільки часу займає дорога до Вроцлава? Який найкращий час для відвідування? Як там із розміщенням та цінами?

Сообщение # 1 13.03.26 - 18:12:39
RE: Вроцлав - перший раз до нового міста

SK

Секретный агент

Статистика:

Вроцлав дійсно менш тиснітиме ніж Краків, але саме це робить його привабливим для деяких подорожуючих. Дорога займає зазвичай від 14 до 18 годин залежно від маршруту. Краще їхати навесні чи восени, коли погода найкомфортніша. Розміщення там досить доступне, і ти знайдеш варіанти на будь-який бюджет. Я б рекомендував обирати перевізника з хорошими відгуками та комфортними сидіннями.

Сообщение # 2 13.03.26 - 18:37:10

epoha

Секретный агент

Статистика:

Я був у Вроцлаві кілька разів і кожного разу відкривав для себе щось нове. На квитки на автобус у Вроцлав я знаходжу відмінні ціни, якщо бронюю заздалегідь. Місто справді неквапливе та спокійне, ідеальне для релаксу. Там менше туристів, ніж у Кракові, тому все дешевше. Коли я прибув вночі, мав час відпочити в готелі та почати досліджувати місто з ранку. Рекомендую приділити місту кілька днів - там є що подивитися.

Сообщение # 3 13.03.26 - 19:04:11
(=)Запорожье. Украина.Продам оборудование б/у . : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники