Термін служби реставрації 📚
ФОРУМ про охоту в Украине

ФОРУМ про охоту в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 27.10.2025 - 17:53:23
Страницы:  1  

Термін служби реставрації

АвторСообщение

CORBEN

Секретный агент

Статистика:

Скажіть, а як довго тримається реставрація зуба? Лікар каже років 5-7, але хочеться почути реальні відгуки від тих, хто вже давно ходить з відреставрованими зубами

------------------------------------
Желание притягивает действительность
Сообщение # 1 23.09.25 - 19:30:56
RE: Термін служби реставрації

Bazooka John

Секретный агент

Статистика:

Залежить від багатьох факторів - якості матеріалів, майстерності лікаря, вашого догляду за зубами. У середньому дійсно 5-10 років при правильному догляді. Важливо не гризти горіхи відреставрованим зубом і регулярно відвідувати стоматолога для профілактики

# Я проверю интернет, а вы - все остальное! (с) Доктор Хауз# 34.UA - отдел новостей
Сообщение # 2 23.09.25 - 20:30:45

люд@ська

Секретный агент

Статистика:

У мене вже сьомий рік стоїть реставрація на жувальному зубі. Виглядає як новий, жодних проблем! Правда, я дуже слідкую за гігієною і два рази на рік роблю професійну чистку. Друзі навіть не підозрюють, що це не мій рідний зуб. Детальніше про довговічність можна прочитати в статті про реставрація зуба

Сообщение # 3 23.09.25 - 20:54:47
Аквариумы ТМ Акватика в Киеве в наличии : Предыдущая темаСледующая тема: Без шансов? Без вариантов?
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники