ФОРУМ про охоту в Украине

ФОРУМ про охоту в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 07:11:27
Страницы:  1  

Якість амінокислот для результатів

АвторСообщение

trepolles

Секретный агент

Статистика:

Скажіть, я займаюсь уже три місяці, але результатів щодо істотних не виходить. Може, мене обманюють у магазині і я купую якісь м'яки? Як вибрати дійсно якісні амінокислоти, щоб не викидати гроші? Чи справді потрібна вся ця хімія, якщо я нормально їм?

Сообщение # 1 07.12.25 - 20:01:26
RE: Якість амінокислот для результатів

Валерия1308

Секретный агент

Статистика:

Цитата:
Скажіть, я займаюсь уже три місяці, але результатів щодо істотних не виходить. Може, мене обманюють у магазині і я купую якісь м'яки? Як вибрати дійсно якісні амінокислоти, щоб не викидати гроші? Чи справді потрібна вся ця хімія, якщо я нормально їм?
Слухай, три місяці - це навіть не початок, щоб чекати явних результатів. Але так, якість добавок справді важлива. Якщо говорити про амінокислоти, то якісні продукти мають пройти перевірку на чистоту, мати прозорий склад і бути від перевірених виробників. На щодо того, чи потрібна 'хімія' - це не зовсім вірне формулювання. Амінокислоти - це натуральні речовини, які є в будь-якому м'ясі. Добавки просто концентрують їх для зручності. Якщо твоя дієта правильна, але результатів немає, то може, проблема в програмі тренування, а не в добавках.

Сообщение # 2 07.12.25 - 20:33:46

zyf ) Slonik

Секретный агент

Статистика:

Я зрозумів твої сумніви, бо сам через те ж проходив. Перше правило - не вір всій рекламі на коробках. Друге - розбирайся в цифрах та складі. Третє - читай відгуки від людей, які реально займаються, а не від якихось блогерів. У мене був період, коли я перепробував купу дешевих варіантів, поки не зрозумів, що економія на якості - це марна трата часу. Коли я перейшов на перевірені комплексні амінокислоти з гарною репутацією, то через два місяці вже бачив різницю в енергії під час тренування та в швидкості відновлення. Я складу список перевіреного матеріалу і вибирав саме звідти. Можу запропонувати перейти на спеціалізований сайт, де представлені лише якісні варіанти з описами та порівняннями - https://sporting.ua/ua/kategoriya-sportivnoe-pitanie/aminokisloti-otdelnie. Там я знаходжу більшість своїх добавок вже кілька років.

Сообщение # 3 07.12.25 - 21:15:12
Куплю Red Sea Coral Pro Salt : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники